Breaking news

Tigersport Copenhagen 

Breaking news

Vi er utrolig glade over at kunne dele denne nyheden med jer! 
Efter mange års forsøg, har vi endelig fået egne lokaler til vores skole. Det betyder at fra august 2019 flytter Ashihara Karate København over i egne super skønne lokaler. Vi har overtaget en yoga skole, placeret i hjertet af Vesterbro, hvor vi i fremtiden skal bo. Stedet er allerede utroligt flot, med luksusbadefaciliteterne, flotte omklædningsrum, og en super træningssal, lys, moderne, med helt nyt ventilationssystem. Trods utrolig lækre lokaler er vi ved at forbedre lokalerne, så der bygges en træningssal mere, så vi fremover har to sale til at undervisning i. Derudover åbner vi en café på skolen, som tilbyder hjemmelavet økologiske sunde retter, kaffe og læskedrikke, serveret i vores kommende smukke café område. 

I forbindelse med vi flytter i eget hus, vil Ashihara Karate København fremover hedder Tiger Sport Copenhagen Aps. Vi er meget glade for, at vi samtidig kan byde Peter Lindskov-Dahl velkommen som medejer af Tiger Sport 

Hvem er Tiger Sport og hvad er vores værdier:

Tiger Sport er bygget op omkring en overbevisning på at fællesskab, hvor individets kompetence har en forhøjet værdi. Vi værdsætter familielivet og ønsker at byde familierne velkomne i Tigersports hus uanset ens alder, sportserfaring og træningsmål er man velkommen. Vi tror på vigtigheden i, at familien kan skabe et fællesskab omkring skolens arbejde, samt det at man kan støtte hinanden i ens interesser. Vi tror på at uanset hvor i livet du er, kan et fællesskab tilføje ekstra kerneværdi til din tilværelse. Rammerne i Tigersport er derfor bygget op omkring fællesskab. 

Historik

I 2012 stiftede Allan og Nanette Madsen Ashihara karate København.
Ashihara København blev skabt med en vision om en aktiv familieskole, hvor samvær og familieværdier sættes højst. Skolen er bygget op omkring et segment af voksne instruktører, der alle er uddannet hos Ashihara Karate København. Ashihara karate København er certificeret fra Japan, som indebærer at skolen er godkendt til at udøve systemet Ashihara. Ashihara karate København, som fremover vil hedde Tiger Sport, er medlem af NIKO Japan og DAO Danmark. 
Skolens grundlag er opbygget på baggrund af Allan og Nanette og deres datter Emilie, der på det tidspunkt skolen startede havde udøvet stilarten Ashihara karate sammen i 10 år. En rejse til Japan med træning på hovedskolen i Matsuyama, samt et vundet verdensmesterskab af Nanette, hvor Allan var fungerende Landsholdtræner, blev startskuddet på at starte skolen. Ashihara karate København har siden 2013 været placeret på Idrætsfabrikken på Vesterbro, hvor vi har lejet lokaler når der skulle trænes. 

Miljø:
Det historiske segment fra Ashihara Karate København er buddo ånden, som forsat er gældende for den undervisning der hedder karate. Miljøet i Tiger Sport skal danne rammer om Mindfullness, genkendelighed, tryghed og personlig hjemmelig feeling. Tigersport er en sports skole der ligger vægt på at give medlemmer træning, der gør noget godt for deres krop og sind. Tiger Sport danner rammer omkring mulighed for samarbejde med andre sportsgrene. Tiger Sport ønsker et positivt kulturelt miljø, og dette skal afspejles ved udvalg af træningsformer der matcher Tiger Sports DNA: Kampsports grene som Aikido, Judo, Jiu-jitsu, Kung Fu og Chai thi er eksempler for stilarter der kunne være tilbudte samarbejdsmuligheder, samt Yoga, pilates, og TRX. 

I forlængelse med Tiger Sports DNA, er det spiselige tilbud som minimum er produceret af 70% økologiske råvarer. Salg af te og kaffe vil altid være økologisk. MADsens kitchen bestræber sig på, at alt emballage til mad for videresalg, samt evt. engang service er bionedbrydeligt. MADsens kitchen er anno 2018 ReFood certificeret. 

Ashihara karate København har en website samt facebookside, der giver kommende medlemmer indsigt i skolens historien, principper og de aktive instruktørerne der er tilknyttet skolens undervisning. Derudover kan man også finde oplysninger om holdtræning og kalender aktiviteter. Hjemmesiden vil blive opdateret i løbet af sommeren 2019.

Åbningsdato for den nye sæson 12.august 2019. 
Ny adresse: Tiger Sport, Vesterbrogade 29, 1620 København V
kontakt@tigersport.dk
Alle medlemmer vil modtage opdatering via mail over sommeren 

De bedste hilsner fra Allan, Nanette og Peter