Coronavirus nyhedsbrev

COVID-19 opdatering gældende fra den 1. marts 2021:


Nu må vi samles i grupper af 25 personer udendørs.

Det betyder vi kan træne sammen udenfor :-)

Udendørstræning starter den 1. marts 2021.

Vi træner i gården ved Tigersport, men mødes foran Tigersport. 

Man ringer bare på som normalt så åbner porten.

 

Caféen er åben for take away, kaffe, sodavand, energibar dog med et lidt mindre udvalg end vi plejer til at starte med.

Receptionen er lige så åben for køb af udstyr og Tigersport tøj.

Der skal der bæres mundbind i hele Tigersport.

 

4-7 år.      Mandag og onsdag.16:30-17:30. Udendørstræning

8-14 år.     Mandag og onsdag.16:30-17:30. Udendørstræning

OBS: start tidspunktet er rykket, fra 17:30 til 16:30 ind til videre, da det ellers bliver for mørkt.

 

Voksen.    Lørdag 10:45-12:00 Udendørstræning

Mandag og onsdag.18:30-19:45. på zoom

OBS: der er kun udendørstræning lørdag da det er for mørkt mandag og onsdag til træningen efter 17:45.


Regler for træning

Der er stadig forsamlingsforbud på over 25 personer.

Under selve træningen skal alle sundhedsstyrelsens anbefalinger overholdes. Hold dig opdateret på sundhedsstyrelsens vejledning på. https://www.sst.dk/corona/Borgere

Der vil ikke være omklædningsmuligheder, så sørg for at komme omklædt i gi og i træningssko/løbesko, samt overtræksjakke. Du kan også vælge at have lidt tøj på under karatedragten hvis det er koldt.

Vær opmærksom på træningen aflyses hvis det regner rigtigt meget (+ 50 %), men lidt små regn er ikke noget der skræmmer en karate-kriger. Vi melder ud på facebook/nyhedsmail hvis der sker ændringer.

Som forældre opfordrer vi til at man holder behørig afstand til træningen, så vi ikke er for tæt pakket. Når man har afleveret sit barn, skal man går lidt væk så vi ikke er for mange på samme område. For de 4 til 7-årige skal man være inde for "se afstand" så de mindste kan føle sig trygge.

 

Under sidste genåbning var det en stor succes at træne udendørs. Så vi forsætter med at træne udenfor indtil vi har fået retningslinjer der gør vi må samles nok indenfor til vi kan gennemføre en normal træning, på en sikker og forsvarlig måde.

 

Graduering for børn -og juniorhold mandag den. 15 marts kl 16:30 

(hvis det regner, bliver det mandag d. 22. marts)

Det kræver selvfølge at man deltaget i undervisningen,

På grund af Corona vil der ikke være krav til kata til denne graduering, men hvis du kan din kata der vil vi gerne se den :-)

 

Graduering for voksne lørdag den. 20 marts kl 10:45

(Hvis det regner, bliver det lørdag d. 27. marts) 

 

Kata til gradueringer fremadrettet for børn -og juniorhold

Gælder efter den forkommen graduering, hvor der ikke er krav til kata.

 

Vi er i instruktørgruppen blevet opmærksom på det er svært at nå at undervise børn og juniorhold i alle de forskellige kata'er de skal kunne, så alle kan nå at komme på et niveau hvor de kan gå til graduering. På nuværende tidspunkt skal instruktørerne nå at undervise i 5 forskellige kata´er på en undervisningenstime. Det kan ikke lade sig gøre på et tilfredsstillende niveau.

 

Fremover vil alle skulle op i samme kata, men blot skulle kunne udføre den på det niveau der passer til den bæltegrad man skal op til, ligesom alt andet i karatesystemet skal man levere teknik der passer til ens grad. Det vil gøre at instruktørgruppen kan undervise hele holdet i den sammen kata, på den måde vil undervisningen få et løft, fordi alle elever kan deltage hele tiden og elever vil få gentaget kata´en mange flere gange, samt elever kan samarbejde om den samme kata.

 

OBS: det er først efter man har et rødt bælte man skal op i kata. Det vil sige når man skal op til graden rødt bælte med en blå snip.

 

Rent praktisk vil det være sådan at efter hver graduering vil der blive meldt ud til undervisning hvilken kata der vil blive trænet frem til næste graduering.

 

Forbedringer af Tigersport under nedlukning

Nyhed fra Cafeen:

Vores gamle kaffebrygger brændte sammen, så vi har måtte anskaffe ny. Det betyder så held i uheld at vi nu kan tilbyde cappuccino, latte og sort kaffe, frisk brygget af de bedst bønner vi får leveret fra Nespresso. Vi har fået nye foodbar og økologiske drikke.

 

Træningssalen:

Der er sat 15 nye lyskilder op, samt lyskilde på bagvæggen så belysningen er blevet superlækker, og vi har malet bagvæggen hvid så lokalet fremstår lyst og indbydende. Derudover har vi fået forbedret vores ventilationssystem.

 

Reception:

Vi har fået monteret en udstyrs væg så der er let overblik over det udstyr man har brug for.

 

De bedste hilsner og fra team Tigersport

 

Ps: for pokker da hvor vi glæder os til at se alle "vores" karatebørn og voksen igen. I er virkelig savnet. Kram