Coronavirus nyhedsbrev

Opdatering 30-3-2020

Kære medlemmer af Tiger Sport Copenhagen
 
Wooowww hvor er det dejligt! I er her stadigvæk.:-)
 
En lille opdatering fra team Tiger.
 
Nu da vi desværre ikke kan åbne døren for jer, og byde jer velkommen til dagens træning, har vi valgt at bruge tiden på at arbejde videre på, at gøre vores værested endnu bedre.
Vi har malet receptionsområdet hvidt, så det fremstår flot, lyst og indbydende.
Både herre-og dameomklædningsrum har endelig fået opsat nok bænke og knager til at der skulle være plads til alle. Det er blevet super flot, og det er holdt i Tigerspots ånd.
 
Vi har fra Tigers start haft en ambition om at have to aktive sale, sal 1 og sal 2.
Vi har dog længe haft andre muligheder på tapetet, og har derfor i denne tid, tømt sal 2 (den lille), genbrugt de møbler der var i dameomklædningen, samt modtaget en behandlerbænk, og derved åbner vi op for et lækkert lyst, behandlerrum, når vi kan tilbyde kontakt igen.
Vi har dog endnu ikke fået lejet behandlertiderne ud, det et nyt tiltag. Vi tænker at alt fra akupunktur, massage, kostvejledning, fysioterapi kan være nogle emner.
 
Så er alt selvfølig mega rengjort og desinficeret af flere omgang.
 
Vi har fået lavet en aftale med Comfort Hotel om at vi må henvise til deres handicap toilet hvis der opstår et behov for kørestole brugere.
 
Vi har fået lavet nødflugtsplan, så den hænger nu synlig i caféens område
 
Karate graduering:
Vi afvikler gradueringen så snart det muligt.
 
Andet:
Vi ligger karate undervisningsfilm ud hver mandag, og onsdag, samt lørdag på facebook Tigersport, helt frisk fra Sensei's kamera :-)
https://www.facebook.com/Tigersportcopenhagen
 
De bedste ønsker til jer alle……..

……………………..VI SAVNER JER ……….knus fra team tiger

 


 

Opdateret 24-3-2020.

Kære medlemmer.

Vi holder lukket til og med 13 april 2020.

Vi glæder os rigtigte meget til i må komme og træne hos os igen.

 

Gradueringe for karate medlemmer.

Vi kommer med en date for graduering, lige så snart vi med sikkerhed ved vi må åbne igen.


Kære medlemmer.

Som stort set resten af landet holder Tiger Sport Copenhagen også lukket for alle hold i det næste stykke tid. I hvert fald frem til d. 30. marts, medmindre karantæneperioden forlænges. Dette gælder for alle hold: Kung fu, Karate, Yoga og body sds:I første omgang var vi af den overbevisning, at vi kunne holde åbent, fordi vi ikke er rigtig mange mennesker samlet. Men hvis nedlukningen skal være effektiv, skal vi alle holde os på afstand af hinanden og tage et ansvar for fællesskabet. Omkring d. 30. marts vil vi melde ud, hvornår træningen kan genoptages med udgangspunkt i myndighedernes anbefalinger. Vi vil holde jer opdateret. 

Pas på hinanden så længe.

 

For karatemedlemmer:

Graduering i Tiger Sport.

Den planlagte gradueringsdato rykker vi en uge frem, således at gradueringen nu finder sted lørdag d. 4. april 2020.Hvis man er udtaget til graduering, kan man sagtens træne derhjemme, og vi anbefaler, at man gør det.

• En god metode er at træne de dage, man plejer at gå til undervisning, og afsætte en time til det. Det er rigtig god idé at iføre sig sin karatedragt, for så bliver det hele bare lidt bedre. ☺

• For voksne er der selvtræning i kata og basis samt gående basis. Man kan også træne styrkeøvelserne derhjemme.

• For børn, der er udtaget til graduering, anbefaler vi samme form, men her er det godt, hvis der er en forælder med, der kan støtte og opmuntre og træne med, også selvom man ikke kan finde ud af det. Måske I sammen kan skabe gode minder om dengang, I trænede karate derhjemme. ☺

• For holdet på 4-7 år ligger vi ikke vægt på kata denne gang grundet situationen, men på de andre aspekter af karaten, da vi selvfølig ikke forventer at forældre kan undervise i kata. Vi henviser til www.aarhusashihara.dk, hvor I under fanen ‘Ashihara karate’ og videre under ‘kata’ kan finde alle kataer som film. Karate betyder ”tom hånd”; det er dig selv, som træner og studerer for at dygtiggøre dig. Vi sender alle familier de bedste tanker og håber, at alle kommer vel igennem denne udfordring. Vi savner jer allerede og glæder os til at se jer igen. Følg med på vores Facebook- og hjemmeside. Hvis I ikke har fået nyhedsmailen, ligger informationerne og opdateringerne også der.

Mange knus fra Tiger Sport Copenhagen.
Allan, Nanette og Peter.