Holdplan Zoom

Vi åbner op for Zoom træning fra mandag d. 4. januar for alle medlemmer.
 
Denne gang vil vi dog udvide muligheden og dele undervisningen op i hold. Vi ønsker at giver jer og jeres børn den fornødne undervisning der skal til både for at vedligeholde karaten, men også for at gøre undervisningen mere målrettet for alder og de forskelige hold vi har til hverdag.
 
Vi har selvfølgelig ikke glemt den kommende graduering, som forsat er gældende. Derfor giver det også supergod mening, at vi underviser i hold som følgende:
 

Børn og forældrekarate 4-7 år - mandag og onsdag kl. 16:30-17:15
På holdet opfordrer vi til, at du træner sammen med dit barn. Der vil komme øvelser hvor man fx. skal løfte sit barn, lave benbøjninger sammen og samarbejde om sport. En hyggelig time med lidt sved på panden.
 
Junior 8-14 år - mandag og onsdag kl. 17:30-18:30
På holdet træner vi vores basis, kata og hver gang vil der være styrke og cardio. Sørg for at have lidt plads, så du kan bevæge dig. Hvis I er to karatevenner der plejer at træne sammen og I har set hinanden i julen, kunne I måske træne sammen på Zoom. Det løfter humøret og motivationen.

Voksne og junior (på voksenholdet) - mandag og onsdag kl. 18:45-20:00
På holdet træner vi vores gradueringspensum. Være forberedt på, hvilken kata du skal kunne og så vejleder viså godt vi kan, når der er spørgerunde.
Hver træning vil være teknisk, men vi ligger også vægt på 15 min. benhård styrke og cardio hver gang.

Zoom:
Møde id: 224 429 5588
Kode: Tigersport