Selvforsvarsinstruktør profil

Allan Madsen.

 

Kompetencer: bred erfaring indenfor sikkerhedsbranchen både som vagt, havnebetjent i lufthavnen, dørmand, SIA godkendt livvagt og Country Operation Manager og medejer af sikkerhedsfirma. Har arbejder med unge der laver personfarligt kriminalitet og er uddannet pædagog. I kraft af mit arbejde har jeg været i en del fysiske konflikter, og er derfor bevidst om hvor ubehageligt den fysiske konflikt kan være. Min erfaring siger; ”Jo bedre man er forbedret, des større er muligheden for man kommer ud af den fysiske konflikt "uden men” Her mener jeg både fysisk, psykisk- og at man har overholdt den lovmæssige forpligtelse.

Ved siden af mit erhverv har jeg undervist i karate i mere end 15 år og er gradueret 3 dan.

Jeg har undervist det danske Landshold i Ashihara Karate i 4 år. Jeg har optrænet et stort antal turneringskæmper til DM og WM. Der ud over er jeg Branch Chief for karateskolen hos Tigersport Copenhagen. 


Tigersport Copenhagen instruktørerne har profiler som; sikkerhedsfolk, politi, og pædagoger inde for speciale områder.Alle Instruktører har minimum sort bælte inden for deres system, og er derfor uddannet med certifikater.

 

Dette gør at instruktørerne hos Tigersport Copenhagen har en bred erfaring for hvordan selvforsvar faktisk virker udenfor et træningslokale. 

Vores mål er at lære folk funktionelt, aktivt og - passivt selvforsvar, så man som person har nogle værktøjer til at forsvare sig selv med. Vi ligger vægt på det er nogle teknikker, man kan huske i en fysiske konflikt. Vores mål er, at søger for at alle kursusdeltager, får et godt kendskab til egen fysiske og- psykisk evner i en fysiske konflikt.

 

Derudover samarbejder Tigersport Copenhagen med andre undervisere og eksperter med særlige kompetencer - f.eks. konflikthåndtering.